STarTkasSeN...

Startkassen er en værktøjskasse med alt hvad du skal bruge for at opstarte Messy Church i din kirke. Og så har vi snydt lidt, og gjort det virkelig nemt for dig at arrangere. 

Startkassen er en papkasse med en masse skæve klistermærker på, og det er nok egentlig meget sigende for resten af konceptet. Rodet og vedrørende, og det er afgørende af teamet der skal arrangere samlingerne også tænker sådan når der skal planlægges.

Inden i kassen
Men hvis det ydre udtryk er rodet, så har vi i langt højere grad opretholdt pinlig orden når du åbner kassen. Her er det nemlig vigtigt at du nemt og hurtigt kan finde præcis det du skal bruge til netop den samling du er med til at arrangere.

Som det første kan det være en god idé at sætte sig lidt ind i hvad Messy Church er og tankerne bag. Alt det har vi samlet i den røde Info-mappe. Der finder du også hjælp til PR, samt pressemeddelelser og andet godt.
Læs mere

Samlingsmapperne
Herefter skal teamet bare vælge den Messy Church mappe, som I vil bruge, og så er I allerede godt i gang. Hver mappe indeholder alt hvad I skal bruge for at arrangere en samling. De forskellige opgaver er beskrevet på hver deres ark, og det er på den måde oplagt at fordele opgaverne ud til flere hjælpere.
Læs mere

En dynamisk dims...
I kassens låg er der fastgjort et USB-stik med alle de ting der ikke lige giver mening at få trykt. Der er blandt andet sangtekster til Power Point, redigerbar løbesedler, bilag til aktiviteterne og illustrationer til alle bibelhistorierne.
Læs mere

Læs om pris og bestilling her
Startkassen sælges udelukkende til folk, som har været på MC-inspirationsdag og evt. allerede er med i MC-netværket

Hvis det driller..
I tilfælde af spørgsmål eller problemer skal du bare kontakte os. 

 

Se det for dig ..!

Herunder kan du se et eksempel på en samling i Messy Church. Det er en af de nye, som ikke er en del af Startkassen.