pR oG lOGo

Vær med til at Messy Church bliver kendt!

Navngiv jeres Messy Church!

Vi foreslår, at I kalder den “Messy Church” samt kirken eller bygningen og byen. F.eks. “Messy Church i Sct. Jørgens kirke, Brøndby”.

Lokalt kan I selvfølgelig godt bare kalde den “Messy Church”, men på hjemmesider og facebook giver det en udfordring, da der findes flere Messy Church og så er der også plads til flere Messy Church i samme by.

Prøv f.eks. at se, hvordan vi har gjort med præcisering af de Messy Church, som er med i MC-netværket.

Lokale Messy Church's på Facebook!

Mange lokale Messy Church har deres egen Facebookside. Ønsker I at oprette en, men har brug for støtte og inspiration, så tøv ikke med at kontakte os.

Ved anskaffelse af MC-startkassen får I også forslag til coverbillede til gruppen og profilbillede med MC-logoet i forskellige farver.

Download logo ...

Klik på et logo, højreklik på det store billede og vælg Gem billede som ...
Ved anskaffelse af MC-startkassen får I også logo i højere opløsning og i andre filformater.

 

Restriktioner: Logoet er til brug i annoncer, reklamer, indbydelser, PowerPoint og andet, hvor I vil gøre reklame for jeres Messy Church.

Logoet må bruges af lokale Messy Church i Danmark, som

  - er tilsluttet Messy Church, Danmark
  - arbejder under De fem værdier.

Hvis I vil bruge jeres eget logo, må I gerne bruge begge. I må ikke ændre i MC-logoet, eller lave et nyt, fælles logo, fx indrammet med en fælles boks – eller placere de to logoer meget tæt på hinanden. Placér fx jeres eget øverst, og Messy Church Danmarks logo nederst i højre hjørne.

Mere PR!

Med tilslutning til MC-netværket får I også hjælp til roll-up og beachflag.

Med MC-startkassen får I derudover adgang til masser af PR-materiale (f.eks. plakater, indbydelser, illustrationer, PowerPoint-baggrunde og overskrifter).