pR, lOGo, bAnNeR

Vær med til at Messy Church bliver kendt

 

HUSK! Der er masser af PR-materiale at hente i Startkassen (fx plakater, indbydelser, illustrationer, PowerPoint-baggrunde og overskrifter).

Download logo ...

Klik på et logo, højreklik på det store billede og vælg Gem billede som ...
(Har I Startkassen, kan I finde logo i højere opløsning og i andre filformater på USB'en).

 

Restriktioner: Logoet er til brug i annoncer, reklamer, indbydelser, PowerPoint og andet, hvor I vil gøre reklame for jeres Messy Church.

Logoet må bruges af lokale Messy Church i Danmark, som

  - er tilsluttet Messy Church, Danmark
  - arbejder under De fem værdier.

Hvis I vil bruge jeres eget logo, må I gerne bruge begge. I må ikke ændre i MC-logoet, eller lave et nyt, fælles logo, fx indrammet med en fælles boks – eller placere de to logoer meget tæt på hinanden. Placér fx jeres eget øverst, og Messy Church Danmarks logo nederst i højre hjørne.

 

Vær synlig i byen!

Få lavet en roll-up ...

Klik på et af billederne nedenfor og gem pdf'en på din computer. Der er mange muligheder for at få lavet en roll-up, fx hos http://lasertryk.dk, hvor de har dem i forskellige kvaliteter (standard er fin). Hvis du vælger at få det trykt et andet sted, skal du være opmærksom på størrelsen: Det er 85 x 200 cm.

... eller et beachflag!

Klik på et af billederne nedenfor og gem pdf'en på din computer. Der er mange muligheder for at få trykt et banner, fx hos http://lasertryk.dk, hvor de har dem med enten fod eller jordspyd. Vi anbefaler fod. Hvis du vælger at få det trykt et andet sted, skal du være opmærksom på størrelsen: Det er lavet ud fra Lasertryks skabelon "Small" (83 x 282 cm).