sAmLInGs-MapPe

Vi har fordelt alt det praktiske til hver samling ud på A5-ark, og pakket det hele i én mappe - så skal du bare fordele dem.
Det bliver vidst ikke nemmere..

Optimeret til team-work
Hemmeligheden bag en vellykket Messy Church samling uden stress og jag, er at ha' mange hænder i gryden på samme tid. Del arbejdsarkene ud, og dine frivillige vil elske at påtage sig opgaver hvor alt hvad de skal bruge er på ét A5-ark.

I samlingsmappen finder du:
· Beskrivelse til drop-in
· 2-3 ark med aktiviteter
· Bibelhistorie med formidling
· Opskrift til aftensmad for mange

Drop-in
Vi har til den første del af Messy Church valgt at inspirere til indretning og aktivitet, for det er nemlig meget forskelligt fra sted til sted hvad der kan fungere – praktisk og socialt. Drop-in er det samme i alle samlinger, for det er afgørende med et genkendeligt og "hjemligt" miljø at starte ud fra.

Aktivitet
Her bliver hjælpen helt konkret, med en praktisk vejleding og overskuelig indkøbsliste. Som udgangspunkt behøver du ikke andet end at skaffe materialer, og derefter gøre hvad der står på arket.

Bibelhistorie
På den ene side af arket finder du en kort og velformuleret bibelhistorie, der specifikt er skrevet til børn. Den kan fint læses højt direkte fra arket. På den anden side af arket finder du praktiske forslag til formidling, forslag til sangtekster, og en kort bøn med afsæt i temaet.

Spisning
Opskriften der er vedlagt i mappen er gennemtænkt specielt til mange mennesker og munde i alle størrelser. Og så smager det bare godt!