OPdatEReT hJÆlP

I låget af Messy Church kassen sidder der et lille grønt USB-stik, som vi har fyldt op med alt det der ikke gav mening at komme i omslagsmapper. Det rigtig smarte ved USB-stikket er, at det løbende kan opdateres her på siden, så du altid har alt hvad du skal bruge for at arrangere og promovere Messy Church hos dig lokalt.

En masse hjælp til PR
På USB-stikket finder du en mappe der hedder "0_PR", hvor vi har lagt en masse skabeloner og design-elementer. Der er alt hvad du skal bruge for at gøre alle opmærksom på netop jeres Messy Church samlinger.

Du finder bl.a.:
·  6 forskellige A3-plakater
·  2 forskellige annonceforslag
·  2 forskellige redigerbar flyere
·  Pressemeddelelse

Derudover ligger der også rigeligt med designelementer, så det vil ikke tage lang tid for en grafiker at bikse jeres helt eget Messy Church PR på benene.

nb. Husk at alt grafisk på USB-stikket er beskyttet af ophavsretten, og må kun benyttet i direkte relattion til Messy Church.

En illustrativ formidling
Når du åbner USB-stikket vil du se at hver samling har sin egen mappe. I de mapper finder du bl.a. nogle helt frisk-tegnede illustrationer til bibelhistorierne.Tanken er at du kan lade dem kører på en storskærm mens du fortæller historien. Så er fantasien hjulpen lidt på vej, og børnene vil elske det!


Syng med i Power Point

I mapperne finder du også tekster til de sangforslag der står i Messy Church materialet. Vi har valgt at lave både sangtekster og illustrationer i Power Point, da det stadig er det mest brugte program.

Hvis du har problemer i forhold til Power Point kan du starte med at spørge i din menighed eller vennekreds, og ellers skal du være velkommen til at kontakte DFS' sekretariat, så skal vi nok finde en løsning på problemet.